طرز تهیه مرغ اناری | سه سوته این مرغ شمالی رو بپز +ویدئو
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - اگر به دنبال غذایی متفاوت، خوشرنگ و لعاب و البته با طعمی خاص برای میزبانی هستید، "مرغ اناری" یکی از بهترین گزینههاست. این غذا که ترکیبی است از مرغ، رب انار، میوههای خشک و مغز گردو، علاوه بر ظاهر وسوسهانگیزش، طعمی پیچیده و دلچسب دارد. در ادامه با طرز تهیه این غذای خاص همراه باشید.
مواد لازم: سینهی مرغ بدون استخوان: 2 عدد پیاز: 2 عدد ادویه: پاپریکا، پودر کاری، زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم کشمش: نصف پیمانه زرشک: نصف پیمانه آلو (ترجیحاً آلو بخارا): دو سوم پیمانه گردو خرد شده: نصف پیمانه رب انار: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری آب انار تازه: یک و نیم پیمانه زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه:
سینههای مرغ را به صورت درشت خرد کرده و با نمک، فلفل، پاپریکا، پودر کاری و زردچوبه مزهدار کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اجازه دهید مرغها حدود نیم ساعت در یخچال بمانند تا خوب طعمدار شوند. پیاز را سرخ کنید:
پیازها را خلالی خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس مرغهای مزهدار شده را اضافه کنید و با حرارت بالا کمی تفت دهید تا آب نیندازند.
اضافه کردن میوهها و ربها:
بعد از اینکه مرغها کمی سرخ شدند، زرشک، کشمش، آلو و گردو را به قابلمه اضافه کنید. سپس رب انار و رب گوجه را نیز بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
افزودن آب انار:
آب انار تازه را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا غذا با درب بسته به آرامی بپزد و طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله پایانی:
بعد از حدود 45 دقیقه تا یک ساعت، وقتی آب غذا کم شد و مرغها نرم و خوشطعم شدند، زعفران دمکرده را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید.
نکته:
این غذا را میتوانید با برنج ساده یا زعفرانی سرو کنید. طعم ترش و شیرین مرغ اناری در کنار پلوی خوشرنگ، یک تجربه متفاوت از غذای ایرانی به شما میدهد.
-
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶:۲۸
-
۱۴ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/716813/